Probleme cu colectarea deșeurilor menajere și în Livezeni. Observațiile primarului Bányai Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 813 Vizualizări

Probleme cu colectarea deșeurilor menajere și în Livezeni. Observațiile primarului Bányai

Primarul comunei Livezeni (care face parte din Zona 2 Târgu Mureș), Bányai István, a anunțat sâmbătă, 12 noiembrie, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, că în aceeași zi s-a finalizat colectarea deșeurilor menajere din întreaga localitate, activitate programată pentru ziua de joi, 10 noiembrie.

Redăm, în rândurile de mai jos, textul anunțului făcut de primarul Bányai István, în opinia căruia activitatea realizată în două zile și jumătate de actualul operator (firma Compania de Salubritate Brantner Veres SA) ”înainte dura aproximativ 12 ore.”

”Concluzii:

– Ceea ce înainte dura aproximativ 12 ore (adică 2 zile x 6 ore) noul furnizor de servicii a reușit acum să facă în două zile și jumătate (două zile de la 8.00 la 20.00 și o zi de la 8.00 la 10.30).

– Până în prezent, activitatea a necesitat în general două sau cel mult trei mașini mari, asistate de o mașină mică pe străzile mai mici. Acum, în prima zi au lucrat trei mașini mari, iar în a doua zi două mașini mari și una mică. În a treia zi, o mașină mică a finalizat colectarea.

– Cantitatea de gunoaie a fost mult mai mare din cauza acumulărilor de aproape două săptămâni. Dar ar fi putut fi terminat în prima zi.

– Primăria a avut doi, uneori trei angajați care au supravegheat colectarea permanent, dacă nu am fi făcut acest lucru, mașinile nu treceau prin străzile mai mici, la fel ca luni când era colectarea hârtiei. Noi nu mai putem face acest lucru, compania va trebui să o facă singură.

– De acum încolo, dacă amestecăm deșeul selectiv cu cel menajer, compania nu va mai ridica, doar de data aceasta au făcut o excepție.

– Din păcate, nu toată lumea a primit saci; puteți solicita atunci când ridicați pubelele de la primărie, sau puteți folosi saci proprii până la prima colectare.

Am transmis deja observațiile noastre companiei și le vom face în scris luni. Compania a promis că va face tot ce le stă în putință pentru ca totul să revină la normal cât mai curând posibil.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE