Polițistul Vlad Adrian lansează campania Sânge pentru viață! Și un Moș pentru copii Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 436 Vizualizări

Polițistul Vlad Adrian lansează campania Sânge pentru viață! Și un Moș pentru copii

A dona sânge pentru transfuzie, atât de necesar pacienţilor din spitale,este o recompensă cel puţin la fel de mare pentru cel ce donează, poate uneori chiar mai mare, comparativ cu cel care primește sânge.

Înțelepciunea tânărului Vlad Adrian, polițist la secția nr 12, Poliție Rurală Luduș, Postul de Poliție Iclănzel, a asigurat continuitatea acțiunilor caritabile întreprinse în perioada Sărbătorilor de iarnă, și nu numai. De curând a lansat o nouă campanie, un act de caritate care va genera la rândul lui alte acte caritabile. Astfel, tichetele de masă primite în format electronic de donatorii de sânge vor fi folosite în scopul cumpărăturilor pentru copii din zone defavorizate.

„Proiectul meu se va numi Sânge pentru viață! Și un Moș pentru copii! Spontan m-am gândit că dintr-o activitate de donare de sânge , pot face o activitate prin care să îl aduc pe Moș Nicolae la grădinițele din zonele defavorizate. Am purtat discuții cu câteva cadre și încerc să îmi fac și un traseu pentru data de 6 decembrie în care să mă încadrez în intervalul orar 08-12.00 când este activitate la grădinițe. Dacă vrei să donezi sânge, să salvezi o viață și să îl ducem pe Moș la copii, putem a face ceva frumos împreună, iar cum spune Octavian Botos Bk-up ( Fapte Bune ) putem schimba lumea într-o lume mai bună. Detaliile și ziua, sau zilele donării, le putem stabili împreună ca să mergem organizat. O să facem minuni, promit eu”, a menționat Vlad Adrian.

Dincolo de importanţa vitală pe care o are donarea de sânge în salvarea unor vieţi, gestul aduce și beneficii, atât fizice, cât și emoţionale. Cu atât mai mult cu cât, de data aceasta actul umanitar îl ajută pe Moș Crăciun să ajungă și în zonele defavorizate, să ajungă peste tot,  fiind un tip vioi, care tot timpul fuge de colo, colo.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE