Mureșeanul Vasile Pop, funcții importante în cel mai important for de business al României Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 323 Vizualizări

Mureșeanul Vasile Pop, funcții importante în cel mai important for de business al României

Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie (CCIR) a României a ales marți, 22 noiembrie, organele de conducere ale CCIR pentru următorul mandat de cinci ani. În cadrul acesteia, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Mihai Daraban, a fost reales, prin vot secret, în funcția de Președinte al CCIR, cu majoritate de voturi.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al CCIR, la Adunarea Generală a participat și Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, care a fost ales membru de onoare în Colegiul de Conducere al Camerei Naționale și în funcția de președinte al Comitetului pentru strategii camerale, cu rang de vicepreședinte la nivel de reprezentare.

”Potrivit Legii nr. 335/2007 a Camerelor de Comerț din România, din Colegiul de conducere al CCIR face parte de drept și Preşedintele Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional”, menționează sursa citată.

Conform aceleiași surse, dintre membrii noului Colegiu de Conducere au fost aleși, prin vot secret, cei patru vicepreședinți ai CCIR: Gheorghe Seculici – președintele CCIA Arad, Vasile Bar – președintele CCI Bistrița-Năsăud, Nicolae Tudorescu – președintele CCIA Mehedinți și Mihai Apopii – președintele CCI Neamț.

Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 18.00, Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, va participa, alături de o delegație de oameni de afaceri mureșeni, la Topul Național al Firmelor, eveniment care va avea loc în incinta Romexpo din capitală.

Vom reveni, într-una din edițiile viitoare ale cotidianului Zi de Zi, cu un interviu realizat cu reprezentantul mediului de afaceri mureșean în cel mai important for de business al României.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE