Un mureșean nominalizat în finala Medicul Anului Sanatate
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 748 Vizualizări

Un mureșean nominalizat în finala Medicul Anului

Romanian Healthcare Awards a anunțat finaliștii celei de-a treia ediții a competiției, care s-a desfășurat în perioada septembrie – decembrie 2022. Mureșenul Bogdan Moldovan, Medic primar chirurgie generală, Medic șef secție chirurgie generală, Coordonator al Centrului de Transplant Renal „Professor Gilles Mentha” din cadrul Spitalului Sf. Constantin din Brașov a fost nominalizat Medicul Anului , cu proiectul Chirurgia cazurilor inoperabile. Există viață dincolo de ghiduri.

„Născut în Decembrie 1972. Semicentenar.Viața mi-a zâmbit frumos în acești 50 de ani. Vă împărtășesc visul meu cel mai drag pentru cei 50 de ani. „Maratonul de Chiururgie Umanitarî”. Spitalul Sf Constantin mi-a dat șansa vieții acum 11 ani să mă dezvolt și să construim aici poate cea mai performantă secție de chirurgie din țară. Anul acesta am fost nominalizat în finala Medicul Anului. Reversul medaliei este că proiectul nostru nu este accesibil tuturor ața încât mi-aș dori ca de ziua mea să consult și să operăm gratuit pe cât mai multă lume doritoare care altfel nu ar putea ajunge la noi. Cine dorește să se alature acestui demers este bine venit și primește o invitație la petrecerea Semicentenarului. Prieteni, Firme, până în 31 decembrie puteți dona cei 20% din impozit), Bănci, Instituții de caritate, veniți alături de noi! În 19 decembrie toate consultațiile vor fi gratuite”, a menționat Bogdan Moldovan pe pagina sa de facebook.

Romanian Healthcare Awards este prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă. 27 de membri ai juriului din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Norvegia, Belgia, Irlanda și Marea Britanie au evaluat aplicațiile la cele 7 categorii ale competiției din acest an.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE