Anunț de licitație – Comuna Band Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 447 Vizualizări

Anunț de licitație – Comuna Band

Licitație publică deschisă –cu ofertă prin strigare–  pentru închirierea  terenurilor  având categoria de folosință pășune din domeniul privat al Comunei Band

 Consiliul local  al Comunei Band, prin reprezentant al Comunei ing. Radu Mircea-  primar, cu sediul în loc. Band , strada Tg Mureșului, nr. 5, tel./fax. 0265428381 e-mail, band@cjmureș.ro, organizează procedura  de licitație publică deschisă cu ofertă prin strigare pentru închirierea terenurilor având categoria de folosintă pășune  din domeniul privat al Comunei Band, județul Mureș.

Trupul de pășune care face obiectul închirierii aparțin  domeniului privat  al Comunei Band, județul Mureș  și se regăsesc în documentația  de licitatie. Documentatia de licitație  se poate obține  de la sediul Primăriei Comunei Band, începând cu data de  20 matie 2023,  gratuit în baza unei cereri adresată  Primăriei.  Garanția  de participare la licitatie este prevăzută  în cadrul documentației  de licitație . Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Band, strada Tg Muresului, nr. 5 .

 Termenul limită de depunere al ofertelor este data de:

A. -30 martie 2023  ora 9:30 pentru licitația trupurilor de pășune cu destinația  pășune pentru ovine

B.-31 martie 2023 ora 9:30 pentru licitația trupurilor de pășune cu destinația  pășune pentru bovine .               

Licitatia  pentru trupurile de pășune cu destinația ovine  va avea loc în data de  30 martie 2023 începând cu ora  10:00  iar licitația pentru trupurile de pășune cu destinația bovine  va avea loc în data de  31 martie 2023 începând cu ora  10:00   și se va desfășura în doua etape  conform prevederilor  din documentia de licitatie , astfel :

  1. Preselectia – etapa în care se vor verifica documentele de eligibilitate solicitate prin  documentația de licitatie si în urma careia se vor stabili ofertantii eligibili:

30 martie 2023 ora 9:30 respectiv 31 martie 2023 ora 9:30

  •  Licitatie propriu-zisă – etapa în care ofertantii calificati în urma etapei  I vor oferta , având în vedere prețul  de pornire al licitației  și  pasul de licitare stabilit conform documentatiei de atribuire :

30 martie 2023 ora 10:00 respectiv 31 martie 2023 ora 11:00

   Data                                                              PRIMAR

 17.03.2023                                              Ing. Radu  Mircea                                                                      

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE