FOTO, VIDEO: Marșul pentru Viață, la Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 288 Vizualizări

FOTO, VIDEO: Marșul pentru Viață, la Reghin

Protopopiatul Ortodox Reghin, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Primăria Municipiului Reghin au organizat vineri, 24 martie, cea de a XIII-a ediție a Marșului pentru Viață.

Startul evenimentului a fost dat în Parcul Central, locul de unde preoți din parohiile protopopiatului Reghin și un număr mare de elevi și profesoi au mărșăluit spre destinația finală a Marșului pentru Viață, piațeta din fața bisericii „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”.

În fruntea participanților s-au aflat părintele protopop Valentin Vârva, părintele Claudiu Chiorean, inspector de religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, și avocatul Stelian Doru Cătană, membru al Adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Alba Iuliei.

Ajunși în piațetă, cei prezenți au ascultat mesajul Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu cu ocazia Marșului pentru Viață din acest an, citit de părintele Hadrian Mălinaș, după care elevii Liceului Teoretic ”Lucian Blaga” reuniți în trupa Blaga Rocks! au oferit celor prezenți un program artistic. Momentul culminant a fost cel în care au fost înălțate baloane cu heliu de către participanți, iar porumbeii cei albi și-au luat zborul spre cer.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE