Home / Administratie / Proiect important de infrastructură pentru Târgu Mureș

Proiect important de infrastructură pentru Târgu Mureș

Distribuie

Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989, deservit de transportul public”, propus a fi amplasat în municipiul Târgu Mureș.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi obținute la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, luni între orele 9.00 – 15.00, marți – vineri între orele 9.00 – 12.00, și la sediul Municipiului Târgu Mureș, în zilele de marți și joi, între orele 9.00 – 12.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, luni, între orele 9.00 – 15.00, precum și la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro”, se menționează într-un comunicat făcut public pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Tabără de echitație cu cazare

Distribuie Să oferi copilului tău un program distractiv pe timpul celor 3 luni de vacanță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.