Patru elevi reghineni în Semifinala Olimpiadei Internaționale de Limba Engleză HIPPO Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 312 Vizualizări

Patru elevi reghineni în Semifinala Olimpiadei Internaționale de Limba Engleză HIPPO

33 de elevi de la diferite școli reghinene și Palatul Copiilor Tg.Mureș, structura Reghin înscriși prin Centrul de Limbi Străine Eureka de către profesoarele Bianca Someșan, Hakkel Gyongyver și Somodi Melinda, au participat în data de 17 martie 2023  la faza preliminară a concursului internațional de limba engleză HIPPO ținut pe online (pe Zoom).

Spre bucuria și mândria celor de la Eureka, patru elevi s-au calificat în Semifinalele Olimpiadei Internaționale de limba engleză HIPPO 2023 care va avea loc intre 21-22 aprilie, de asemenea pe online. Este vorba de Iulia Andone (57 puncte din maxim 60) – Hippo 1,  Doru-Stelian Suciu (54 p. din 60) – Hippo 1,  Mario – Alexandru Pop – Florian (60 p din 64) – Hippo 2 și Diana – Maria Molnar (58 p. din 64) -Hippo 3 de la Palatul Copiilor Tîrgu Mureș, structura Reghin, îndrumați de prof. Bianca Someșan, și Ștefan Mihai Străuț (54p. din 60) -Hippo 1, pregătit de către prof. Hakkel Gyongyver.

„Felicităm și mulțumim tuturor elevilor, profesoarelor și părinților pentru participarea la Olimpiada din acest an, elevii obținând rezultate bune și foarte bune. Le dorim mult succes celor calificați la faza semifinală de luna aceasta!”, au precizat reprezentanții Centrului de Limbi Străine Eureka.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE