Trei sfaturi practice pentru a face mai ușor curățenie Life style
  • Sanda Vitelar
  • 0 comentarii
  • 323 Vizualizări

Trei sfaturi practice pentru a face mai ușor curățenie

Sărbătorile Pascale ne bat la ușă și, deși mulți au terminat deja curățenia generală, la fel de mulți lasă primenirea casei pe ultima sută de metri. Cu toții apreciem să avem o casă sau un apartament curat, dar a face curățenie este de multe ori o adevărată corvoadă.

Dacă nu știți de unde să vă apucați și cum să faceți pentru ca procesul să fie mai rapid și mai ușor iată câteva sfaturi practice oferite de Petruța Pop, administrator firmă de curățenie.

”Regula de aur este să începem întotdeauna de sus în jos, degeaba ștergi praful pe rafturile de jos ale unei mobile, dacă îl dai apoi la loc când trebuie să ștergi rafturile de sus. Începeți de la tavan, cel mai simplu este să aspirați tavanul pentru a înlătura atât praful, cât și pânzele de păianjen.

A doua recomandare este să începeți dintr-o parte a camerei, de exemplu, începem din partea stângă și mergem spre dreapta. În felul acesta ne asigurăm că ștergem tot, nu scăpăm nicio suprafață, niciun obiect din vedere.

Nu în ultimul rând, în ceea ce privește băile și bucătăriile, vă recomand să vă pregătiți suprafețele de dinainte. Folosiți o soluție degresantă și, până vă ocupați de praful din camere, lăsați suprafețele la înmuiat. Vă ușurează foarte mult munca, nu mai trebuie să frecați atât de mult”, ne-a spus aceasta.

S.V.

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE