Autobuze electrice pentru Târnăveni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 144 Vizualizări

Autobuze electrice pentru Târnăveni

Primăria Municipiului Târnăveni, instituție a cărei activitate este coordonată de primarul Nicolae Sorin Megheșan și de viceprimarul Alin Claudiu Cimpoca (foto) și Consiliul Local al Municipiului Târnăveni în parteneriat cu comunele Adămuș și Gănești anunță startul punerii în aplicare a proiectului ”Achiziție autobuze electrice pentru operare sistem de transport public în Municipiul Târnăveni și Zona Urbană Funcțională.

Potrivit unui anunț de presă, proiectul este finanțat prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență – Componenta 10 – Fondul Local, investițiile I.1.1. – Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de autovehicule nepoluante) și I.1.3. – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice, are valoarea totală de 24.351.760 de lei, inclusiv TVA, și o perioadă de implementare de 24 de luni, între 29 noiembrie 2022 și 28 noiembrie 2024.

”Prin proiect vom achiziționa șapte autobuze electrice cu lungimea de 12 metri și 12 stații de încărcare”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE