Bucuria copiilor, încă un parc de joacă în Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 283 Vizualizări

Bucuria copiilor, încă un parc de joacă în Luduș

Ziua de vineri, 21 aprilie 2023, a fost o zi de sărbătoare nu numai pentru copiii din Luduș, dar și pentru părinții și bunicii din proximitatea blocurilor de locuințe situate în cartierul Dacia.

După o lungă perioadă de timp în care terenul din Bulevardul 1 Decembrie 1918, inițial fiind un teren de joacă, după trecerea anilor ajungând să fie un loc lipsit de orice atractivitate pentru copii și părinți, a fost pus în valoare în cele mai bune condiții. După reabilitarea și modernizarea tuturor locurilor de joacă din oraș, în acest an, în luna aprilie Primăria Orașului Luduș a emis Certificatul de Urbanism nr. 53 prin care s-au început lucrările de amenajare (alei pietonale, spații verzi, împrejmuirea terenului, instalații de irigare). Inițiator al proiectului a fost Primăria orașului, executant al lucrării a fost Direcția de Intervenții, Transport și Zone Verzi (DITZV) prin meseriașii policalificați și competenți ai directorului Liviu Popa și nu în ultimul rând sponsor a fost SC Vitafoam SRL România, care a achiziționat echipamentele de joacă, în sumă de 60.095 de lei.

„Suntem alături de ludușeni”

Laszlo Ianos, reprezentantul modernei fabrici Vitafoam care produce spume poliuretanice începând din anul 2009 la Luduș, a declarat: „În ultimii ani, fabrica a inițiat mai multe parteneriate cu Primăria Orașului Luduș pentru realizarea unor proiecte edilitar-gospodărești. După ce anul trecut am contribuit la realizarea parcului de joacă de pe strada Răsăritului, anul acesta am direcționat fondurile pentru parcul de joacă de pe Bulevard. Sunt bucuros și mândru că eu, în calitate de ludușean și de reprezentant al fabricii, pot să ajut comunitatea locală. Este o bucurie că firma pe care o reprezint poate fi alături de concetățenii noștri. Conducerea fabricii este decisă ca și în viitor să contribuie prin sponsorizări acolo unde este nevoie”.

Într-o convorbire anterioară momentului inaugural, primarul Cristian Moldovan ne-a declarat că are o satisfacție deosebită de a participa în mod activ la inaugurarea unui loc de joacă pe lângă care a trecut în copilărie în primă fază, apoi ca părinte și pe care în acele vremuri le dorea să fie altfel. Dar, anii au trecut și fostul copil, apoi părinte și actual primar al orașului mulțumește celor prezenți din postura de inițiator al proiectului de reabilitare: „Astăzi, suntem onorați de o prezență numeroasă în care copiii, dar și părinții și bunicii apreciază demersurile noastre. În calitate de primar al orașului mulțumesc încă o dată SC Vitafoam România SRL care la fel ca și în alte ocazii a sprijinit comunitatea locală cu sponsorizări generoase și oportune. Este o firmă care consideră că o parte din banii pe care îi realizează la Luduș trebuie să îi direcționeze spre ludușeni, fie în domeniul medical, fie în cel edilitar, gospodăresc. Acestor oameni care au sponsorizat și alte obiective le mulțumesc și pe această cale. De asemenea, mulțumesc și angajaților Primăriei, cei de la DITZV, care au fost coordonați de domnul Liviu Popa, cei care au făcut eforturi deosebite pentru realizarea acestui obiectiv important pentru copii, părinți și bunici, pentru ludușeni”.

La final, o pată de culoare neașteptată a reprezentat intervenția unui copil, elevul Rareș Cătălin Cândea din clasa III-a B de la Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu”, care i-a mulțumit în mod spontan primarului pentru inaugurarea acestui frumos și util obiectiv edilitar-gospodăresc.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE