Oamenii Dimineții în concert la Antigaleria Cactus Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 205 Vizualizări

Oamenii Dimineții în concert la Antigaleria Cactus

Nu-ți face planuri la final de aprilie! Trupa Oamenii Dimineții va presta una bucată concert la Antigaleria Cactus de pe strada Aurel Filimon, nr. 14. Fanii trupei sunt așteptați să cânte alături de artiști piesele lor consacrate sâmbătă 29 aprilie, de la ora 19.00.

Trupa Oamenii Dimineții s-a fomat în 2018 la Târgu Mureș, abordând mai multe genuri muzicale, jazz, rock, funk, blues, hip – hop, reggae, swing și muzică tradițională sau lăutărească, genul muzical consacrat este Zacusca muzicală.

Oamenii Dimineții este un proiect muzical care i-a adus împreună pe Sebastian Tătar – membru fondator al proiectului OD, chitarist și backing vocal, muzician cu puternice rădăcinii underground și mainstream, compozitor și textier al trupei cu o experiență muzicală de peste 20 de ani.

Sorana Ionescu – solista formației cu un timbru vocal care o face originală și unică este studendă la conservator care și-a transformat un hobby din copilărie într-o viitoare meserie.

Ciugulitu Csaba – solist al formației, actor la bază dar cu înclinații muzicale de tânăr, moștenite de la tatăl său. Îmbină foarte bine cele două ramuri ale artei actoria și muzica și își pune amprenta cu viziunea și originalitatea lui asupra muzicii.

Sorin Fărcaș – basistul acestui proiect este militar care a mai cochetat cu muzica doar în formațiile din cadrul armatei. Un om cu o energie pozitivă molipsitoare, o persoană devotată și de încredere.

Tamás Iszlai – toboșarul sau omul care dă în ele, este partea sensibilă a trupei un om dedicat 100% muzicii, studiat și școlit în mai multe școli Europene, având un stil original de abordare a tobelor pe care le transforma dintr-o parte ritmică a unei trupe într-un instrument de acompaniament când este nevoie.

Péter Máthé – pianist masterand al formației, devotat muzicii clasice dar deschis și foarte versatil în alte genuri muzicale, este u  tânăr profesor de pian, cu un cuvânt greu de spus când vine vorba de clape.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE