Furt dintr-un local de alimentație publică din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 143 Vizualizări

Furt dintr-un local de alimentație publică din Târgu Mureș

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 48 de ani, din Târgu Mureș, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt.

”În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 27 aprilie 2023 referitor la faptul că, la aceeași dată, persoane necunoscute ar fi sustras borseta unei bărbat, în timp ce acesta se afla în incinta unul local de alimentație publică din municipiu. Borseta în cauză conținea mai multe bunuri personale, un telefon mobil, precum și un portmoneu cu bani, prejudiciul fiind de aproximativ 1.500 de lei. În urma investigațiilor specifice, la scurt timp de la sesizarea faptei, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, acesta fiind depistat și condus la sediul unității de poliție pentru audieri. Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial de către polițiști”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

La aceeași dată, în baza probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele bărbatului, acesta fiind predat reprezentanților Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Mureș, în vederea executării măsurii.

”Cercetările sunt continuate în scopul documentării întregii activități infracționale”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE