UPDATE: Captură de stupefiante în urma percheziţiilor de la Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1322 Vizualizări

UPDATE: Captură de stupefiante în urma percheziţiilor de la Reghin

UPDATE:

La data de 17 aprilie apolițiștii din Reghin au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, de 17 ani, a fost deposedat, prin violență, într-un apartament din localitate, de banii și telefonul pe care îi avea asupra sa.

„La data de 3 mai 2023, au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, dintre care una la o unitate de cazare din Reghin, în cadrul cărora polițiștii au identificat și ridicat 350 de grame de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, sub formă de cristale, urmând ca acestea să fie înaintate organelor competente, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, la activități, a mai fost identificat telefonul sustras de la persoana vătămată. Față de doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat al IPJ Mureş.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Ştirea iniţială:

Surse demne de încredere ne-au anunțat că mai multe percheziții au fost efectuate miercuri, 3 mai, în câteva locații din municipiul Reghin, printre care și într-o cameră de hotel.

Potrivit surselor cotidianului Zi de Zi, ”au fost găsite bunuri provenite dintr-o infracțiune de tâlhărie și mai multe pliculețe care conțin substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive”, iar în urma cântării ”a rezultat greutatea de aproximativ 400 de grame.”

Vom reveni.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE