Peste 3000 de candidaţi au susţinut prima probă de Bacalaureat Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

Peste 3000 de candidaţi au susţinut prima probă de Bacalaureat

Examenul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2023 a început luni cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română.

„Au fost prezenți 3107 de candidați (din 3165 candidați înscriși). Proba s-a desfășurat în 10 centre din județul Mureș. Nu au participat 58 candidați.  Niciun candidat nu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă. Candidații eliminați nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat”, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş.

Afișarea rezultatelor inițiale (în centrele de examen și online) va avea loc în data de 3 iulie (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

“Candidații care contestă rezultatul inițial al evaluării trebuie să completeze, să semneze și să depună/transmită prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Afișarea rezultatelor finale este programată în data de 7 iulie (în centrele de examen și online)”, se mai arată în documentul transmis presei.

Redacţia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE