Noutăți despre centurile de ocolire din Târgu Mureș, Sighișoara și Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4617 Vizualizări

Noutăți despre centurile de ocolire din Târgu Mureș, Sighișoara și Reghin

Deputatul social-democrat Dumitrița Gliga a publicat marți, 27 iunie, pe pagina sa de Facebook, un text informativ despre stadiul principalelor proiecte de infrastructură rutieră din județul Mureș, respectiv despre variantele de ocolire Târgu Mureș, Sighișoara și Reghin.

”Săptămână aceasta se primește proiectul de la verificator. Devizul general a fost finalizat, valorea fiind mai mare față de indicatorii aprobați. Urmează avizarea proiectului, inclusiv Hotărârea de Guvern pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici”, a precizat deputatul Dumitrița Gliga despre Varianta de ocolire Târgu Mureș.

”Prestatorul lucrează la documentatia pentru obținerea Autorizatiei de Construire și pentru promovarea Hotărârii de Guvern pentru exproprieri. Contractul de consultanță a fost semnat”, a scris liderul interimar al PSD Mureș despre Varianta de ocolire Sighișoara.

”Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov trebuie să obțină autorizatia de construire. A expirat certificatul de urbanism și s-a solicitat un nou certificat. Până la definitivarea Proiectului Tehnic de către Prestator, va fi gata și Autorizatiea de construire. Hotărârea de Guvern pentru expropriere a fost dată. Licitația a fost finalizată, urmează desemnarea câștigătorului”, a informat deputatul Dumitrița Gliga despre varianta de ocolire Reghin.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE