Şofer „confuz” de la cocaină oprit pe poliţişti Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 779 Vizualizări

Şofer „confuz” de la cocaină oprit pe poliţişti

Vineri polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat un bărbat de 34 de ani din comuna Eremitu care conducea sub influenţa cocainei şi amfetaminei.

În baza sesizării primite de la o benzinărie, polițiștii s-au deplasat în zona indicată, identificând persoana în cauză la volanul unui autoturism, aflat în deplasare haotică pe drumul public.

„În pofida semnalelor de oprire efectuate, autovehiculul și-a continuat deplasarea, fiind oprit de echipajul rutier pe Bulevardul Pandurilor din municipiul Târgu Mureș. Prezentând o atitudine confuză și necooperantă, conducătorul auto a fost imobilizat, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 34 de ani, din comuna Eremitu. Fiind testat cu aparatul DrugTest, au rezultat valori pozitive pentru ,,COCAINE” și ”AMPHETAMINE”, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea recoltării mostrelor biologice”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Mureş.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Redacţia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE