AJPIS Mureş nu a constatat abuzuri la centrele rezidenţiale Slider
  • Sanda Vitelar
  • 0 comentarii
  • 416 Vizualizări

AJPIS Mureş nu a constatat abuzuri la centrele rezidenţiale

Directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială  Mureş, Cristian Viorel Răduţ, a declarat presei că, în urma controalelor efectuate în perioada 10-15 iulie, inspectorii sociali nu au constat cazuri de abuzuri în centrele rezidenţiale.

„AJPIS Mureş a controlat cele 91 de centre. Per ansamblu noi considerăm că starea serviciilor sociale din judeţ este una bună. Din prisma inspecţiei sociale nu am întâlnit niciun caz de abuz sau exploatare în judeţul Mureş. Am aplicat două sancţiuni, una în valoare de 35.000 de lei şi una în valoare 15.000 de lei, am dat încă două avertismente iar numărul măsurilor lăsate de AJPIS Mureş este de 60”, a spus acesta.

Neregulile constatate au vizat planurile de pregătire profesională şi înlocuirea mobilierului învechit.

„Am lăsat măsuri de implementat dintre care putem enumera măsurile administrative, care sunt compuse de obicei din planuri de îmbunătăţire a activităţii, planuri de pregătire profesională şi formare a angajaţilor, care nu erau afişate la sediul centrelor. Am dispus măsuri de igienizare şi înlocuire a mobilierului din dotare pentru că în multe părţi am constat că mobilierul era puţin depăşit”, a mai spus Răduţ. (S.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE