Cum să vă înfrumusețați baia cu cele mai atrăgătoare piese de mobilier Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 63 Vizualizări

Cum să vă înfrumusețați baia cu cele mai atrăgătoare piese de mobilier

Când vă mutați la casă nouă sau vă modernizați locuința actuală, un aspect important îl are și decorarea interioară. În living, veți căuta să puneți o canapea cât mai confortabilă lângă un televizor modern, ce se îmbină frumos cu mobilierul elegant și minimalist. În bucătărie, un set proiectat inteligent ce poate fi încadrat la perfecție pe perete și oferă multe spații de depozitare. În dormitor, un pat mare pentru comoditate sporită, lângă un șifonier generos și două noptiere ce pun touch-ul final pe un design ordonat. Iar în baie, ei bine, aici aveți mai multe criterii de luat în considerare. În funcție de mărimea sa și modul în care este utilată, veți căuta să o întregiți cu un mobilier cât mai folositor. Așa că, dacă sunteți în căutare de un mobilier de baie, rămâneți cu noi. În rândurile următoare vă vom ajuta să alegeți modelul potrivit stilului dumneavoastră. Să începem!

               Băile moderne oferă avantajul de a fi utilate de la bun început. Cada sau dușul, chiuveta, precum și toaleta se regăsesc în orice baie obișnuită, fie la casă, sau la apartament. Când vine vorba de decorarea acesteia, trebuie să țineți cont de tipurile de mobilier pentru baie existente pe piață și de spațiul de care dispune încăperea. În continuare vă vom ajuta să alegeți mobila perfectă în funcție de piesele de decor și materialele din care sunt confecționate.

  • Tipuri de mobilier

Mobilierul de baie este de două tipuri: la set, sau în piese de decor individuale. Seturile vin de obicei însoțite de dulapuri și oglindă, sau spațiu liber pentru aceasta. Există o mulțime de astfel de seturi în mediul online, așa că vă recomandăm să navigați site-urile și să alegeți modelul preferat. Cât despre piesele de decor individuale, avem mai multe să vă prezentăm. Există dulapuri, rafturi suspendate și etajere folositoare ce vă vor face viața mai ușoară. Înainte de enumerarea promisă, nu uitați că trebuie să țineți cont și de materialele folosite. Mobilierul perfect va fi întotdeauna cel confecționat din lemn tratat, la care puteți asorta accente de ceramică, sticlă, sau chiar marmură pentru o baie cât mai luxoasă. Acestea fiind spuse, putem trece la piesele individuale.

  1. Dulapuri: există atât modele de podea, cât și modele suspendate. Puteți alege dulapuri înalte, pentru a dispune de cât mai mult spațiu de depozitare. Sau dulapuri mai scunde, fixate la înălțimea potrivită, pe perete, ce vă vor ajuta să ajungeți cât mai repede la produsele dorite. Puteți depozita de la hârtie igienică și servețele umede, la machiaje, produse de curățare, geluri de duș și șampoane sau chiar aparate pentru îngrijirea părului. Aveți o mulțime de posibilități.
  2. Rafturi suspendate: acest tip de mobilier va lăsa produsele preferate ale familiei la vedere. Dacă sunteți o persoană organizată și ordonată, nu veți întâmpina probleme în materie de design interior, însă dacă preferați să depozitați mai multe lucruri în baie, optați pentru varianta dulapurilor. Totodată, rafturile vă vor permite să folosiți imediat produsele de care aveți nevoie, fără să mai fiți nevoit să deschideți vreo ușă. Depozitați de la machiaje, până la produse pentru unghii, parfumuri sau spray-uri și produse pentru igiena orală pe aceste rafturi, pentru un design complet.
  3. Etajere: aceste piese de mobilier individuale sunt printre cele mai folositoare. Puteți fixa etajerele în fața oglinzii sau alături de ea, în colțurile băii, în apropierea căzii sau dușului, sau chiar pe perete, într-un spațiu liber. Pe etajere, la fel ca și pe rafturi sau în dulapuri, puteți depozita orice produse vă sunt folositoare în timpul relaxării de seară după o zi de muncă obositoare. Ce poate fi mai liniștitor decât să petreceți timp într-o atmosferă zen, la aburi, și să luați de pe etajeră sărurile minerale preferate pentru destindere 100%?

Acum că ați aflat care sunt tipurile cele mai apreciate de mobilier pentru baie, vrem să vă dăm sfaturi și despre cum să vă accesorizați baia astfel încât să se potrivească oricărui design interior. Printre cele mai iubite accesorii pentru baie se numără covorașele, coșurile de depozitare, cutiile și ventilatoarele. Covorașele vor oferi un aspect cald încăperii și, evident, vă vor feri de alunecările nedorite pe gresie. Coșurile de depozitare vă vor ajuta să aranjați prosoapele sau halatele de care aveți nevoie într-un singur loc, pentru acces facil. Cutiile, de asemenea, sunt și ele obiecte perfecte pentru stocarea diverselor produse necesare în timpul spălării. Iar ventilatoarele pentrru baie vă vor ajuta să eliminați aburul sau mirosurile neplăcute numaidecât. Sunt un accesoriu minunat în lipsa unui geam.

Iată că am ajuns la final. După ce ați aflat toate informațiile de care aveați nevoie pentru a cumpăra cea mai frumoasă mobilă pentru baie, nu vă rămâne decât să profitați de ofertele din mediul online și să vă decorați baia în cel mai modern stil. Happy shopping!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE