Românii harnici și corecți batjocoriți de guvernanți Politic
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 277 Vizualizări

Românii harnici și corecți batjocoriți de guvernanți

În acest context de convulsii sociale și economice, Mihai-Dan Farcaș , președintele Forța Dreptei Mureș își exprimă dezgustul profund față de mediocritatea actualului regim și incapacitatea acestuia de a identifica soluții adecvate.

„Sunt revoltat de spectacolul grotesc al actualei puteri care pare să batjocorească pe toți cei care muncesc cinstit și contribuie la economia națională. Noul pachet legislativ privind fiscalitatea veniturilor românilor este o amenințare la adresa drepturilor fiecărui om harnic. Este un atac la dreptul de a duce o viață demnă după munca asiduă și efortul neîncetat.”, a declarat Mihai-Dan Farcaș.

Președintele  Forța Dreptei Mureș critică noul guvern pentru că a pierdut contactul cu realitatea, ignorând drepturile omului harnic. Se întreabă pentru ce și pentru cine sunt impuse aceste taxe nesfârșite asupra cetățenilor onești și pune la îndoială capacitatea guvernanților de a crea sau de a inova.Aceste politici economice socialiste, reprezintă, în opinia celor de la Forța Dreptei, un pericol pentru viitorul prosper al României.

”Vă întreb, cum putem lumina mințile înguste care încearcă să descurajeze munca cinstită, plătită corect, în domenii vitale precum agricultura, sectorul în care cândva România era un lider al Europei. Guvernanții actuali, prin deciziile lor, au îngenuncheat România, lăsând-o îndatorată și fără perspective de viitor. Trebuie să ne unim împotriva acestor tentative care atentează la dreptul românilor muncitori de a-și construi un viitor mai bun.”, a mai spus președintele Mihai-Dan Farcaș .

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE