Transport de lemne confiscat pe o stradă din Târgu Mureș Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3557 Vizualizări

Transport de lemne confiscat pe o stradă din Târgu Mureș

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgu Mureș au oprit miercuri, 23 august, în jurul orei 1.20, pe strada Libertății din municipiu, un ansamblu auto care transporta material lemnos, posibil cu nereguli în ceea ce vizează documentele de însoțire a transportului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, care au dispus indisponibilizarea ansamblului auto în vederea efectuării măsurătorilor specifice la sediul Ocolului Silvic Reghin.

”Totodată, în cauză au fost sesizați reprezentanții I.S.C.T.R. Brașov pentru efectuarea măsurătorilor referitoare la greutatea ansamblului auto. În urma măsurătorilor a reieșit faptul că vehiculul oprit ar fi transportat o cantitate de 52,69 metri cubi material lemnos, respectiv cu o diferență de 13,88 metri cubi în plus față de cantitatea care ar fi fost înscrisă în avizul de însoțire. Polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice de transport, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 46/2008 privind Codul silvic”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform aceleiași surse, ”polițiștii au dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a întregii cantități de material lemnos, respectiv 52,69 metri cubi, precum și a ansamblului auto transportator.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE