Spirite încinse la cea de-a treia etapă a Superligii Mureșene Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 261 Vizualizări

Spirite încinse la cea de-a treia etapă a Superligii Mureșene

Superliga Mureșeană de minifotbal este una dintre cele mai apreciate competiții sportive la nivel județean. Astfel că, marți, 10 octombrie, s-a încheiat cea de-a treia etapă. În această etapă, terenul Balon Unirii din Târgu Mureș a găzduit cele două meciuri disputate consecutiv.

Primul meci s-a dat între ACS Milu și AFC Nova Vita, iar după prima repriză, partida s-a încheiat cu scorul de 6-0 pentru AFC Nova Vita. Meciul s-a încheiat după cele două reprize cu scorul de 10-2, victoria fiind adjudecată de AFC Nova Vita.

Mihaly Filimon din cadrul ACS Milu a precizat că meciul a fost unul slab de această dată. „Nu ne-a ieșit aproape nimic. Au fost peste noi și ne-au dominat. Se vede valoarea atât individuală, cât și cea a echipei. Sunt peste tot pe teren”, a declarat acesta.

Viorel Șaim, jucătorul din cadrul AFC Nova Vita a declarat la finalul meciului că nu mai sunt meciuri ușoare la superligă. „Astăzi nu pot spune că a fost un meci greu, deoarece ni l-am făcut noi ușor. Am abordat meciul cu încredere, cu seriozitate și s-a văzut. Ne-au ieșit și schemele de joc. Relațiilede joc au fost foarte bune. Țin să-i feliicit pe băieții adversari și le urez multă baftă”, a adăugat jucătorul.

După încheierea primului meci a urmat cel de-al doilea în care susținătorii au stat cu sufletul la gură în cel mai competitiv meci, ținând galerie. Suporterii au fost foarte atenți la toate mișcările sportivilor, analizând și chiar comentând pe tot parcursul meciului chiar și intervențiile arbitrilor.

Scorul a avut parte de multe răsturnări de situație, iar atunci când părea cel mai greu de egalat, jucătorii marcau într-un timp record. Cartonașele galbene și chiar și cele roșii au fost ridicate destul de des în urma faulturilor sau a mișcărilor greșite ale jucătorilor.

După prima repriză, meciul disputat între ACS Pompierii Mureșeni și ACS Portugalia Târgu Mureș părea deja câștigat de Pompierii Mureșeni cu scorul de 3-0, însă cea de-a doua repriză a adus multe răsturnări de situație, astfel încât, meciul a ajuns la scorul de 5-5.

La finalul acestei etape, clasamentul este următorul:

AFC Nova Vita s-a poziționat pe primul loc cu 7 puncte, urmată de ACS Portugalia Târgu Mureș care se află pe locul II cu 4 puncte. ACS Pompierii Mureșeni se află pe locul III cu 3 puncte, în timp ce ACS Milu s-a clasat pe ultimul loc al clasamentului cu un punct.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE