Povești de viață la Transform(n)ation by TEDxCornișa Youth Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 274 Vizualizări

Povești de viață la Transform(n)ation by TEDxCornișa Youth

Centrul de evenimente RAB Târgu Mureș a găzduit sâmbătă, 14 octombrie un nou moment TEDx. Intitulat Transform(n)ation, evenimentul organizat de TEDxCornișa Youth a reunit „o suită de lideri de opinie din social media, antreprenori și tineri care au reușit  să-și materializeze  ideile în fapte mărețe” după cum au precizat organizatorii.

„Sunteți gata să descoperiți lucruri noi, să ascultați poveștile unor oameni care au făcut câte puțin pentru a transforma țara în bine, fiecare pe domeniul său, scoase la iveală cu ajutorul TEDxCornișa Youth, proiect ce-și propune să inspire și să transforme ideile în proiecte, și proiectele în oameni ceva mai buni”, a fost introducerea făcută publicului de către Selly, prezentatorul ales pentru evenimentul marca TEDxCornișa Youth. 

Mihnea Andrei-Popa, Imola Grama și Sergiu Ilieș

A urmat un maraton al poveștilor, 13 prezentări motivaționale, 13 motive de a spera și a merge frumos înainte aduse în fața tinerilor prezenți de Rareș Molnar, care a vorbit despre cum să pedalezi pe drumul desenelor animate, Sandra O Connor, despre cum poți fi autentic chiar dacă faci parte dintr-un grup. Radu Codoiu, despre sport ca stil de viață sănătos, Cristi Danileț, despre importanța educației juridice pentru copii și tineret, Mihnea Andrei-Popa și Sergiu Ilieș, despre cum să scapi dintr-un drum aparent fără întoarcere cauzat de consumul de droguri, Ungur Elisei, despre povestea sa de succes cu aromă de înghețată, Ștefan Mandachi, despre cum te poți apăra de propriile visuri, Alin Decean, despre autoeducație, George Retegan, despre Freelancing, ce și cum dar mai ales unde, Radu Brașovean, despre cea mai puternică forță din Univers, Iubirea, Theo Zeciu, despre cea mai minunată „umezeală” care este umorul și nu în ultimul rând, Selly, care a vorbit celor prezenți despre pasiunea transformată în carieră.

„Cu inimile pline de recunoștință, ne exprimăm profunda gratitudine către fiecare persoană prezentă  la conferința TEDxCornișa Youth. Mulțumim publicului nostru minunat, speakerilor inspiraționali, partenerilor generoși și invitaților speciali pentru o zi de conferință memorabilă. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima emoțiile noastre, dar promitem să ne întoarcem cu gânduri ample despre tot ce s-a întâmplat astăzi. Până atunci, rămânem într-o stare de uimire și recunoștință pentru această experiență remarcabilă. Mulțumim din suflet!”, au transmis membrii echipei TEDxCornișa Youth.

Cotidianul Zi de Zi, partener al evenimentului va prezenta în perioada următoare toate cele 13 discursuri susţinute în cadrul evenimentului.

Rareș Molnar
Sandra O Connor
Radu Codoiu
Cristi Danileț
Ungur Elisei
Ștefan Mandachi
Alin Decean
George Retegan
Radu Brașovean
Theo Zeciu
Selly

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE