Meci de baschet pierdut împotriva clujencelor Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

Meci de baschet pierdut împotriva clujencelor

Echipa de baschet din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a jucat în Liga Națională de Baschet Feminin (LNBF) împotriva celor de la CS Universitatea Cluj, sâmbătă, 28 octombrie.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 77-81 (34-12, 13-24, 15-21, 15-24), victoria fiind adjudecată de clujence.

Potrivit CSM, marcatoarele din cadrul meciului au fost: Dora Ardelean 21 (3×3), Sólyom Sára 18 (4×3), Alexis Cortez 17 (5×3), Georgiana Plăvițu 12 (2×3), Alexandra Bobar 7 și Domokos Kinga 2. Totodată, au mai jucat și Czimbalmos Timea, Andreea Feiseș și Adina Ciciovan.

Înainte de meci aș fi fost bucuroasă cu acest rezultat. Nu am știut la ce să mă aștept de la echipa mea, însă meciul de astăzi ne-a umplut sufletul. Sunt foarte mulțumită de ele, de cum au luptat și de cum au respectat tactica pe care noi am pregătit-o pentru astăzi. Două greșeli ne-au costat meciul. Au avut mai multă răbdare decât noi, pe final. Sunt foarte bucuroasă de multe faze întâmplate în acest meci”, a declarat antrenoarea Florina Pora.

Am condus aproape la 30 de puncte o echipă de renume în baschet, o echipă cu jucătoare care au experiență. Cred că asta spune multe despre dorința noastră și despre caracterul nostru. Experiența își spune cuvântul la finalul meciului, dar învățăm. Ne-a lipsit și răbdarea spre finalul meciului, însă astea se învață cu timpul”, a declarat Dora Ardelean la finalul meciului.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Kádár Csongor Krisztián

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE