Echipamente medicale noi pentru Spitalul Municipal Sighișoara Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 465 Vizualizări

Echipamente medicale noi pentru Spitalul Municipal Sighișoara

Conducerea Spitalului Municipal Sighișoara a demarat, în data de 9 octombrie 2023, o licitație evaluată la valoarea de 30.950 de lei, fără TVA, pentru achiziționarea de echipamente medicale Covid-19, în cadrul proiectului ”Consolidarea capacității medicale a Spitalului Municipal Sighișoara în contextul Covid-19”, informează www.licitatiapublica.ro.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare, prin intermediul căruia autoritatea contractantă și-a propus să achiziționeze echipamente medicale necesare asigurării unui răspuns adecvat la situația crizei sanitare Covid-19.

”Obiectivul general al proiectului vizează consolidarea capacității de reacție la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului Sars-Cov-2 la nivelul Spitalului Municipal Sighișoara, spital cuprins în Anexa II a OMS nr. 555/2020 privind elaborarea Planului de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul epidemiei de Coronavirus Covid-19 ca spital de suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți cu virusul Sars-Cov-2, prin dotarea cu echipamente medicale, necesare pentru asigurarea unui tratament corespunzător pacienților infectați cu Covid-19 și pentru limitarea răspândirii virusului, precum și a efectelor extrem de grave ale acestuia asupra populației”, se menționează în Caietul de sarcini al licitației, document aprobat de către dr. Tanaszi Sarolta, managerul Spitalului Municipal Sighișoara.

În același document se mai menționează că Spitalul Municipal Sighișoara ”este un spital de tip general, cu 246 de paturi, având arondată o populație de peste 74.000 de locuitori” și se află în subordonarea Consiliului Local Sighișoara.

”Spitalul Municipal Sighișoara îndeplinește condițiile de autorizare sanitară, de funcționare, de competență, și este acreditat conform dispozițiilor legale”, se arată în același document.

Echipamentele care fac obiectul contractului sunt frigider de laborator de analize medicale (3 bucăți) și congelator laborator de analize medicale (2 bucăți), iar durata contractului va fi de trei luni.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE