Concurs pentru postul de manager al unui spital mureșean Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 631 Vizualizări

Concurs pentru postul de manager al unui spital mureșean

Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni a demarat procedurile de organizare a unui concurs de ocupare a funcției de manager – persoană fizică al instituției.

Potrivit unui anunț public, concursul se va desfășura în perioada 13 noiembrie – 20 noiembrie 2023, în două etape: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în publicația de concurs, care va avea loc în data de 13 noiembrie 2023, ca etapă eliminatorie, respectiv etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management, care se va desfășura la sediul spitalului pe baza temelor cadru prestabilite, în data de 20 noiembrie 2023, de la ora 10.00.

”Tema proiectului de management este la alegerea candidatului din următoarea listă de cinci teme, urmând a fi adaptată la problemele Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni: 1 – Planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului; 2 – Siguranța și satisfacția pacientului; 3 – Managementul capității serviciilor medicale; 4 – Managementul resurselor umane; 5 – Performanța clinică și financiară a activităților spitalului”, se menționează în anunțul public, document semnat de către Ioan Alin Mărginean, președintele Comisiei de concurs și președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni.

În prezent, funcția de manager al Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni este ocupată de către ec. Zsuzsanna Megheșan.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE