Două medalii de aur și patru de argint pentru sportivii BDF Târgu Mureș Slider
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 504 Vizualizări

Două medalii de aur și patru de argint pentru sportivii BDF Târgu Mureș

Rezultate excepționale pentru sportivii clubului Black Diamond Fight (BDF) din Târgu Mureș la Campionatele Europene de WFK organizate saptămâna trecută la Trieste în Italia. Nu mai puțin de 6 medalii, 2 de aur și 4 de argint, au obținut luptătorii la mai multe categorii și stiluri de luptă.  Poczo Zoltan a devenit dublu campion european și vicecampion european iar Vlad Pricea triplu vicecampion european.

”Mulțumesc din suflet tuturor celor care ne-au ajutat să repornim sala de antrenamente și ne-au ajutat să ajungem la concursul acesta important. Dumnezeu să îi răsplăteasccă pe toți cu bine și bucurii. Am simțit prietenia și sprijinul celor care cred în noi. Am luptat pentru clubul nostru Black Diamond Fight, pentru oraș și pentru sponsorii ce ne-au sprijinit. Este o mare bucurie să aducem acasă 6 medalii prețioase – 4 de argint și 2 de aur și să le dedicăm tîrgumureșenilor. Mulțumiri.  a spus Poczo Zoltan.

Sportivii târgumureșeni, Pricea Vlad  care a luptat la 3 stiluri și a obținut 3 medalii de argint și  Poczo Zoltan care a luptat la 3 stiluri a obținut 2 medalii de aur și 1 medalie de argint  au demonstrat dârzenie și voință făcând cinste orașului.

La campionatele europene din Italia – Trieste au fost peste 650 de sportivi din peste 15 țări. Evenimentul este organizat de către federația World Kickboxing Federation (WKF) și INTERNATIONAL AMATEUR KICKBOXING ASSOCIATION (IASKA). Felicitari baieților reprezentanți cu mare cinste sportul mureșean și cel românesc !

N.R.: După ani zeci de ani de performanță mondială pentru sportul târgumureșean și românesc Poczo Zoltan ar merita să primească din partea autorităților titlul de cetățean de onoare al orașului și Fibula de la Suseni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE