Caravana UMFST 2023-2024, la prima destinație Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 205 Vizualizări

Caravana UMFST 2023-2024, la prima destinație

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș a demarat vineri, 17 noiembrie, proiectul ”Caravana UMFST” pentru anul universitar 2023-2024, prima oprire fiind la Casa de copii „Sf. Iosif” din Odorheiu Secuiesc.

”Colaborarea cu această casă de copii a început în urmă cu șase ani, când a fost inițiat proiectul umanitar „UMFST croiește destine”. De atunci și până acum, Universitatea a avut o prezență constantă la Casa „Sf. Iosif”, copiii de atunci au crescut și au devenit studenți ai UMFST cu rezultate academice remarcabile. Trei dintre ei, Elisabeta, Andreas și Dumitru, studiază acum Medicina, iar astăzi au fost alături de noi în Caravană, prilej cu care le-au povestit colegilor mai mici cum este viața de student la UMFST și i-au încurajat să continue să învețe și să creadă în visurile lor”, au informat reprezentanții UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Conform sursei citate, Caravana UMFST 2023-2024 va ajunge în 51 de licee din țară, prilej pentru liceeni de a afla ”oferta educațională, modalitățile de admitere, experiența vieții de student, atât din punct de vedere al programului academic, cât și al oportunităților de dezvoltare personală, activități sociale, facilități educaționale, de cazare și burse, facilități sportive, proiecte ale asociațiilor studențești etc.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE