”Pallady. Jurnal intim”, la Palatul Culturii din Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 351 Vizualizări

”Pallady. Jurnal intim”, la Palatul Culturii din Târgu Mureș

Muzeul Național de Artă al României și Muzeul Județean Mureș – Secția de Artă organizează luni, 20 noiembrie, începând cu ora 17.00, în Palatul Culturii din Târgu Mureș, vernisajul expoziției „Pallady. Jurnal intim”.

”Organizată la Muzeul Național de Artă al României în anul 2021 cu prilejul împlinirii a 150 de ani de la nașterea artistului expoziția „Jurnal intim” se deschide la Muzeul Județean Mureș – Secția de Artă cu o nouă selecție de lucrări din colecția Muzeului Național de Artă al României la care se adaugă câteva lucrări semnate de Pallady din colecția muzeului mureșean și două din caietele-jurnale aflate la Biblioteca Națională a României. Titlul expoziției, „Jurnal intim” reflectă mărturisirea lui Pallady cu privire la pictura sa ca jurnal al existenței sale cotidiene și prezintă una dintre temele predilecte ale pictorului, femeia în intimitatea sa”, au informat organizatorii evenimentului.

Expoziția va fi deschisă în perioada 20 noiembrie 2023 – 14 aprilie 2024, în sălile de expoziții temporare din Palatului Culturii, și va putea fi vizitată de marți până vineri, între orele 9.00 și 16.00, precum și sâmbăta și duminica, între orele 9.00 și 14.30. Prețul biletului de intrare este de 7 lei pentru adulți și pensionari, și de 3 lei pentru elevi și studenți.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE