Sală nouă de banchete în județul Mureș, cu bucate servite ”ca pe vremea regelui Arthur” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8019 Vizualizări

Sală nouă de banchete în județul Mureș, cu bucate servite ”ca pe vremea regelui Arthur”

Comitetul Special Constituit la nivelul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis recent, în data de 7 noiembrie 2023, că Planul Urbanistic Zonal – ”Reglementare zonă pentru sală de banchete și funcțiuni complementare pentru turism”, propus spre realizare în localitatea Ernei, fără număr, nu se supune evaluării de mediu.

Investiția, realizată în Ernei

Conform proiectului pentru Decizia de încadrare, document făcut public în data de 10 noiembrie 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține societății Excalibur SRL Ernei și va fi realizată pe o suprafață totală de teren de 15.082 de metri pătrați.

”Planul Urbanistic Zonal propune unificarea parcelelor existente și crearea cadrului legal pentru realizarea de dotări pentru agrement, alimentaţie publică şi turism prin realizarea unor spaţii pentru banchete/ întruniri, spaţii de cazare şi amenajări exterioare pentru agrement. Terenurile reglementate sunt situate în intravilanul localității Ernei, în partea nord – vestică a localității, pe latura stângă față de drumul național DN15, direcție de mers Sângeorgiu de Mureș – Dumbrăvioara”, se menționează în documentul citat.

Restaurantul Excalibur, ”o experiență medievală deosebită”

Potrivit www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informații despre firmele din România, societatea Excalibur SRL Ernei s-a înființat în data de 4 aprilie 2008, are ca obiect de activitate ”Restaurante” și este deținută de un acționar unic, Monica Lukacs.

La finalul exercițiului financiar 2022, SC Excalibur SRL Ernei, care în prezent deține Restaurantul Excalibur în capitala României, a raportat o cifră de afaceri de 4,9 milioane de lei, profit net de 1,8 milioane de lei și 19 angajați. Totodată, în ultimii cinci ani, în perioada 2018-2022, societatea a derulat afaceri totale în cuantum de 17,4 milioane de lei și a obținut un profit net cumulat de 5,6 milioane de lei.

”Aţi visat vreodată la un ospăţ în care relaxarea și buna dispoziţie sunt mai presus de falsele reguli de etichetă? La un loc cu totul deosebit, rupt de realitatea cotidiană, în care bucatele alese sunt pe săturate, iar parfumul medieval al locului vă face să vreţi să vă infruptati cu mâna, acesta fiind singurul mod în care puteţi savura cu adevărat preparatele culinare regești? Restaurantul Excalibur este singurul loc din București unde fripturile suculente, plăcintele gustoase și vinurile vechi sunt servite în porţii generoase, ca pe vremea regelui Arthur, de cavaleri și domniţe pentru care cinstea și onoarea sunt mai presus de orice. Vă așteptăm să ne treceţi pragul pentru o experienţă medievală deosebită!”, se menționează pe pagina web a societății, www.restaurantexcalibur.ro.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE