Home / Business / Grupul Materom, alături de personalul medical ”în bătălia pentru viață și pentru sănătate”

Grupul Materom, alături de personalul medical ”în bătălia pentru viață și pentru sănătate”

Distribuie

Grupul de firme Materom din Cristești a susținut și va susține în continuare activitatea personalului medical ”în bătălia pentru viață și pentru sănătate”, a anunțat joi, 23 noiembrie, Rodica Baciu, CEO al Grupului.

Sănătatea, ”un dar divin”

Coordonatoarea Rețelei de afaceri din cadrul Forumului Român de Conducere a susținut o scurtă alocuțiune în cadrul Conferinței cu tema ”Infrastructura de sănătate și finanțarea serviciilor medicale – Dilemă. Provocare. Noua abordare”, organizată în incinta Europa BallRoom din Târgu Mureș de revista economică Transilvania Business și cotidianul Zi de Zi.

”Viața și sănătatea sunt cele mai importante bunuri pe care le deținem și acestea le primim de la Dumnezeu. În ce privește sănătatea, este un dar divin, așa cum am spus, însă Dumnezeu lucrează și prin oameni, și mă bucur să întâlnesc aici acești oameni minunați care se ocupă de sănătatea celor din jurul lor”, a afirmat CEO-ul Grupului Materom, care are peste o mie de angajați.

De la chirurgie cardiovasculară, la business

În cadrul aceluiași eveniment, Rodica Baciu, care astăzi este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din județul Mureș, a dezvăluit că înainte de a intra în domeniul business-ului a activat în sectorul medical, respectiv în domeniul chirurgiei cardiovasculare.

”Ne bucurăm să știm că elita sistemului medical se preocupă zilele acestea ca să întoarcă piramida dinspre tratare înspre prevenție. Avem nevoie de angajați sănătoși, avem grijă de sănătatea familiilor noastre, și astfel de preocupări cum se întâmplă astăzi aici ne fac cinste. Pe de altă parte, suntem și mândri că se întâmplă la Târgu Mureș, un centru medical renumit (…) Discuțiile de azi și preocupările dumneavoastră ne aduc speranța că vom fi mai sănătoși, că vom avea angajați mai sănătoși. Să știți că antreprenorii se confruntă cu lipsa forței de muncă și vrem ca acei colegi pe care îi avem să fie sănătoși, să fie prezenți în muncă și să poată să livreze ceea ce scrie în fișa postului. De aceea vă suntem alături și aș vrea să știți că sunteți în atenția unor oameni ca noi, care venim dintr-un alt domeniu, pentru că sunteți importanți și aveți nevoie de mobilitate”, a punctat Rodica Baciu.

”Cele mai bune oferte” pentru personalul medical

Nu în ultimul rând, CEO-ul Grupului Materom a asigurat audiența că poate conta ”pentru cele mai bune oferte” din partea firmelor pe care le reprezintă.

”Deși nu sunem în prima linie, în bătălia pentru viață și pentru sănătate, ca să puteți fi dumneavoastră mai de succes am dori să ne facem și noi partea, să vă susținem și împreună să facem lumea un loc mai bun și vrem ca Târgu Mureș să aibă un rol important în această bătălie”, a conchis Rodica Baciu.

Materom, în top 2 din România

Compania Materom din Cristești este o afacere românească de familie, dinamică, cu 25 de ani de experienţă, și ocupă locul 2 în topul firmelor distribuitoare de piese auto cu capital integral românesc.
Grupul Materom cuprinde reprezentanțele: Mercedes-Benz, Skoda, Dacia, Renault, Nissan, Volkswagen. Materom face parte din alianța Nexus Automotive International din anul 2015 și reprezintă conceptul de service NexusAuto în România.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prof. Bogdan Rațiu despre rezultatele la Evaluarea Națională. “Nu vine sfârșitul lumii, e doar un examen, e doar un nivel la care noi am ajuns în acest moment”

Distribuie La simularea Evaluării Naționale 2024, mai mult de un sfert din elevi nu au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.