Schimbări în clasamentul Ligii a IV-a Elite după cea de-a XII-a etapă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 242 Vizualizări

Schimbări în clasamentul Ligii a IV-a Elite după cea de-a XII-a etapă

Cea de-a XII-a etapă din Liga a IV-a Elite s-a desfășurat sâmbătă, 25 noiembrie, etapă în care toate echipele au luptat pentru primul loc din clasament.

Seria I

Astfel, în Seria I, primul meci s-a disputat între AS Chimica Târnăveni și ASF Pogăceaua. Pogăceaua a câștigat detașat cu scorul de 9-0 (1-0), cele 9 goluri fiind marcate de Lucian Sandor, Denis Filip, Andrei Puscas (trei goluri), Alexandru Greab (două goluri),  Sergiu Socaci și Feketics Norbert.

AS Câmpia Rîciu a jucat împotriva celor de la CSM Sighișoara, scorul final ajungând la 4-1 (3-0) în favoarea echipei din Rîciu, pentru care au marcat Laurențiu Moț, Sebastian Duca, Narcis Puscas și Flavius Moț. Singurul gol al sighișorenilor a fost marcat la finalul meciului, în minutul 86, de către Rareș Bucur.

ACS A&A Grup Târnăveni a jucat cu AS Gaz-Metan Danes, socul fiind 0-0 până la final.

Totodată, ACS Mureșul Luduș a câștigat cu scorul de 7-2 (3-0) în fața celor de la ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor. Cele două goluri ale echipei învinse au fost marcate de Denis Moldovan și Radu Mureșan, care a dat și un nefericit autogol după ce a marcat pentru echipa sa. Cele 6 goluri ale ludușenilor au fost marcate de Bogdan Pop (două goluri), Alexandru Nesan, Vlad Tescariu, Toader Gusman și Florin Socaci.

Seria II

În Seria II, primul s-a disputat între ACS Academica Transilvania Târgu Mureș și ACS Atletic Târgu Mureș. Academica a câștigat cu scorul de 4-3 (1-2), cele patru goluri fiind marcate de Petru Bungărdean și Cosmin Vancea (trei goluri). Pentru Atletic, cele trei goluri au fost marcate de Andrei Bordaș, Demeter Attila și Marcel Oltean.

ACS Sâncrai Nazna a jucat împotriva celor de la ACS Miercurea Nirajului, scorul final ajungând la 7-2 (1-1) în favoarea echipei din Nazna, pentru care au marcat Adrian Pop, Zolyomi Csongor, Beno David, Pop Solovăstru Adrian (trei goluri) și Darius Moisanu. Cele două goluri ale echipei învinse au fost marcate de Kacso Gaspar și Somodi Norbert.

CSO Sângeorgiu de Pădure a jucat cu ACS Sovata, scorul fiind la egalitate de 1-1, după ce în prima repriză, Sovata a condus cu 1-0, după ce Petru Silion a spart gheața și a marcat primul gol al meciului. PentruSângeorgiu de Pădure, singurul gol a fost marcat de Mihăiță Boitos.

Totodată, AFC ASA Târgu Mureș a câștigat detașat cu scorul de 7-0 (4-0) în fața celor de la ACS Mureșul Rușii-Munți, cele șapte goluri fiind marcate de Radu Văidean (două goluri), Gabriel Avram (două goluri), Patrick Chertes (două goluri) și Darius Ghirca.

Clasamentul la finalul acestei etape pentru Seria I este următorul:

1. ACS Mureșul Luduș

2. AS Câmpia Rîciu

3. CS Iernut

4. ACS A&A Grup Târnăveni

5. ASF Pogăceaua

6. AS Gaz-Metan Danes

7. ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor

8. AS Chimica Târnăveni

9. CSM Sighișoara

Clasamentul la finalul acestei etape pentru Seria II este următorul:

1. AFC ASA Târgu Mureș

2. ACS Sâncrai Nazna

3. ACS Atletic Târgu Mureș

4. ACS Academica Transilvania Târgu Mureș

5. ACS Mureșul Rușii-Munți

6. CSO Sângeorgiu de Pădure

7. ACS Sovata

8. ACS Viitorul Aluniș

9. ACS Miercurea Nirajului

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: depositphotos.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE