FOTO: Prețuire și iubire față de România, la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1251 Vizualizări

FOTO: Prețuire și iubire față de România, la Luduș

Consiliul Local al Orașului Luduș, Primăria Orașului Luduș și Casa de Cultură ”Pompeiu Hărășteanu” Luduș au organizat vineri, 1 decembrie, o ceremonie dedicată Zilei Naționale a României.
Evenimentul s-a desfășurat la Complexul Statuar din Piața Unirii și a constat într-un Te Deum dedicat Zilei Naționale, discursuri, depuneri de jerbe de flori și un moment artistic susținut de către Ovidiu Nechita
”Elogiem astăzi importanța Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 – Sărbătorim 105 ani de la Marea Unire, cel mai important eveniment din istoria acestui popor, când prin curaj, sacrificiu și multă iubire față de țară am reușit să facem un vis să devină realitate. Astăzi, indiferent de locul în care ne aflăm, sufletul ne este plin de emoție. Ziua Națională ne îndeamnă în fiecare an să fim uniți, solidari și mândri că suntem români! Este o zi cu profunde semnificaţii istorice în care ne amintim cu recunoștință și înțelepciune de faptele înaintașilor noștri care au contribuit la Marea Unire. Dar, astăzi, este și ziua în care trebuie să privim cu toată încrederea spre viitor! Din prețuire și iubire față de România și românii de pretutindeni, împreună trebuie să dăm dovadă de unitate, respectându-ne unii pe ceilalți în fiecare zi”, a transmis Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș.


(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE