Curs pentru obținerea unui atestat la Disciplina de Epidemiologie Sanatate
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 265 Vizualizări

Curs pentru obținerea unui atestat la Disciplina de Epidemiologie

Departamentul de Formare Profesională Continuă, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, anunță organizarea, în perioada 8 ianuarie – 30 iunie 2023, la Disciplina de Epidemiologie, a unui curs pentru obținerea atestatului în managementul epidemiologic al infecțiilor asociate asistenței medicale, care se adresează medicilor din următoarele specialităţi: epidemiologie, sănătate publică, igienă, medicina muncii, dar şi din diverse specialităţi medicale, chirurgicale şi de laborator.

Prin obţinerea acestui atestat și a competenţelor de management al infecţiilor asociate asistenţei medicale, profesioniștii din domeniul sănătății pot efectua activităţi de supraveghere şi control, acţiuni de coordonare (ca manager de spital, director de spital, coordonatori de programe de sănătate în domeniu), de training şi de cercetare.

Programul este coordonat de prof. dr. Voidăzan Toader-Septimiu, iar lectori vor fi: conf. dr. Szekely Edit, șef lucr. dr. Golea Cristina, lector dr. Căpâlnă Andreea, lector dr. Sângeorzan Sergiu, asist. medical Marincaș Ramona.

Scopul programului este de a forma specialiştii din diversele domenii ale medicinei pentru a dobândi competenţe în managementul infecţiilor asociate asistenţei medicale (IAAM), fiind astfel capabili să elaboreze, implementeze şi să monitorizeze măsurile de prevenire şi control a infecţiilor pe parcursul activităţilor lor curente sau ca experţi, potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă UMFST.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE