Baschet feminin: Înfrângere în fața campioanei Sepsi-SIC Sf. Gheorghe Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 93 Vizualizări

Baschet feminin: Înfrângere în fața campioanei Sepsi-SIC Sf. Gheorghe

Echipa de baschet feminin din cadrul CSM Târgu Mureș a făcut un meci mult mai bun comparativ cu cel disputat în prima etapă acasă, la Târgu Mureş. În meciul jucat împotriva campioanei Sepsi-SIC Sf. Gheorghe, mureșencele au pierdut cu scorul de 52-108 (14-25, 15-32, 10-27, 13-24).

Marcatoarele din cadrul meciului au fost: Cortez 17 (5×3), Ardelean 11 (1×3), Bobar 8, Mărcuș 5, Sólyom 4, Domokos 4 și Feiseș 3 (1×3). Au mai jucat Plăvițu, Brefelean și Șchiopu.

Potrivit CSM, chiar dacă există nemulţumiri faţă de prestaţia echipei feminine în Liga Naţională, antrenoarea Florina Pora ştie drumul pe care l-a ales, în primul rând prin promovarea valorilor locale în rândul senioarelor.

Meciul de la Sfântu Gheorghe a fost un prilej bun de a acorda din nou minute importante unor tinere talente din Târgu Mureş, care de curând au dat dovadă de talentul lor și în loturile naționale.

Obiectivul antrenoarei Florina Pora a fost unul bine conturat pentru acest meci: „Ne-am dorit ca jucătoarele să lupte pentru fiecare minge și au făcut-o, sunt mulțumită de atitudinea lor și mai ales că am reușit să dau minute importante și junioarelor ce au făcut față cu brio. Întotdeauna voi cere mai mult și mai mult de la ele, mai ales să putem corecta punctele primite ușor, tranziția defensivă și recuperările ofensive. Am avut parte de o apărare puternica și de aici greșelile nu au întârziat să apară.”

Alexia Mărcuș, una dintre tinerele talente ale echipei a reușit să bifeze al patrulea joc în LNBF. A primit 22 de minute în care a marcat 5 puncte, devenind cea de-a patra marcatoare a echipei.

Astfel, Florina Pora a avut doar cuvinte de laudă despre tânăra jucătoare: „Are o maturitate deosebită pentru vârsta ei. Este incredibil cum înţelege jocul la doar 14 ani! Aduce foarte multă siguranță echipei!”

În următoare etapă echipa noastră va juca, joi, 11 ianuarie tot în deplasare la Cluj, împotriva echipei locale Universitatea, începând cu ora 13:00.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook – CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE