Gala Minifotbalului Mureșean, la prima ediție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 238 Vizualizări

Gala Minifotbalului Mureșean, la prima ediție

Conducerea Asociației Județene de Minifotbal Mureș organizează prima ediție a Galei Minifotbalului Mureșean, care va avea loc pe 26 ianuarie 2024, începând cu ora 18:00, la Hotel Restaurant Alesia, Corunca.

 „Vom avea invitați deosebiți, personalități remarcabile din lumea minifotbalului și nu numai, care vor contribui la atmosfera memorabilă a serii. Cu ocazia galei, vom premia performanțele notabile din anul 2023, vom recunoaște contribuțiile deosebite și vom celebra comunitatea minifotbalistică din județul Mureș”, se precizează pe pagina de Facebook a Asociației.

Evenimentul va aduce în prim-plan excelența și pasiunea pentru minifotbal în județul Mureș, într-o atmosferă plăcută și prietenoasă.

„Atmosfera va fi întreținută cu profesionalism de Milesan Cosmin și BiG Deejay’s. Meniul serii va cuprinde o selecție excepțională de preparate, alături de șampanie, pregătite special pentru a satisface gusturile rafinate ale invitaților. Vă invităm să faceți parte din această seară de excepție, plină de pasiune și momente speciale. Fiți alături de noi pentru a sărbători împreună minifotbalul mureșean”, se mai precizează pe pagina Asociației.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE