Cartea lui Cătălin Șuteu, nominalizată la secțiunea „Premiul Tânărul Poet al anului 2023” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

Cartea lui Cătălin Șuteu, nominalizată la secțiunea „Premiul Tânărul Poet al anului 2023”

Juriul Galei Tinerilor Scriitori – Cartea de Poezie a anului 2023 a făcut publice nominalizările pentru cea de-a XIV-a ediție a Galei Tânărului Scriitor, anunțând totodată acordarea Premiului Cartea de Poezie a anului 2023 volumului intitulat „Kaddish”, scris de Radu Vancu și publicat de Casa de Editură Max Blecher din București.

Potrivit paginii Muzeului Național al Literaturii Române, în cadrul secțiunii Premiul Tânărul Poet al anului 2023, cărțile nominalizate sunt semnate de Ligia Keșișian, Maria Martelli, Ion Agaci, Vasile Gribincea și de mureșeanul Cătălin Șuteu.

După ce a terminat Colegiul Național Pedagogic „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș și Facultatea de Litere la Cluj, Cătălin Șuteu a scris cartea „apelofo_b”, care a apărut în editura OMG.

Evenimentul marcheaza cea de-a paisprezecea ediție a Zilei Culturii Naționale și va avea loc pe data de 15 ianuarie 2024, începând cu ora 16:00, în Sala Perpessicius a Muzeului Național al Literaturii Române din București, fiind organizat de Primăria Municipiului București, prin Muzeul Național al Literaturii Române din București (MNLR), în colaborare cu asociația EURO CULTURART.

Potrivit aceleiași surse, evenimentul va fi transmis în direct de Radio România Cultural și va include un program multiart, avându-i ca invitați speciali pe soprana Ana-Maria Godoroja și pianista Andra Băcilă, ambele studente la Academia Regală de Muzică din Londra, alături de Mike Godoroja & Blue Spirit.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE