Șoferi băuți depistați de Poliția Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 438 Vizualizări

Șoferi băuți depistați de Poliția Mureș

La data de 17 ianuarie, în jurul orei 17.55, polițiștii Serviciului Rutier Mureș au oprit pentru control, pe DN15 E, în comuna Râciu, un autoturism, condus de un bărbat de 55 de ani.

”Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cu o zi mai devreme, în data de 16 ianuarie, în jurul orei 20.40, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Sighișoara au oprit pe strada Ilarie Chendi din municipiu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani.

”Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, conducătorul auto refuzând. De asemenea, acesta a refuzat recoltarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei în sânge la unitatea medicală. Pe numele șoferului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE