Cosmin, Răzvan și Lucian vin cu soțiile la Târgu Mureș Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 273 Vizualizări

Cosmin, Răzvan și Lucian vin cu soțiile la Târgu Mureș

Cosmin Seleși, Răzvan Oprea și Lucian Ghimiși vin la Târgu Mureș cu spectacolul de comedie „Soțiile noastre”. Evenimentul va avea loc pe data de 21 februarie la Palatul Culturii din Târgu Mureș, de la ora 19.30.

Într-o seară plină de umor, învăluită într-o notă de mister, Cosmin Seleși, Răzvan Oprea și Lucian Ghimiși aduc în premieră în România spectacolul care se joacă fără întrerupere în Franța, fiind unul dintre cele mai de succes spectacole din hexagon din toate timpurile: „Soțiile Noastre”. Scrisă de maestrul Eric Assous, această comedie remarcabilă a cucerit inimile publicului francez încă de la premiera din 2008, fiind considerată un pilon al teatrului contemporan. Paul, Max și Silviu, sunt trei prieteni care, sub aparența unei simple partide de cărți, dezvăluie mai mult decât strategiile lor de joc.

Celebrul spectacol, care a fost în fruntea preferințelor teatrale franceze timp de două decenii, promite o seară memorabilă, în care subtilitățile umane sunt dezvăluite într-un cadru artistic rafinat.

După premierea de la București din data de 12 februarie, spectacolul „Soțiile Noastre” va putea fi văzut în cadrul turneului național, în alte 17 orașe din țară, biletele fiind disponibile în rețeaua iabilet.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE