Capul de afiș al Festivalului VIBE 2024, anunțat de organizatori Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 292 Vizualizări

Capul de afiș al Festivalului VIBE 2024, anunțat de organizatori

Cântăreţul, compozitorul şi dansatorul american Jason Derulo este capul de afiş al ediţiei din acest an a VIBE Festival de la Târgu Mureş, care va avea loc în perioada 4 – 7 iulie.
„Headlinerul Festivalului VIBE din 2024 va fi americanul Jason Derulo, care va urca pe scenă cu un mega spectacol live, de calibru mondial. Cântăreţul şi compozitorul de pop şi R&B, cu cei 58,1 milioane de urmăritori, nu este numit întâmplător regele TikTok-ului: în prezent el este al patrulea cel mai urmărit bărbat de pe TikTok, iar videoclipurile sale de dans sunt mereu pe val cu cele mai virale melodii din mediul online”, au anunţat organizatorii, într-un comunicat de presă.


Festivalul VIBE va avea loc în acest an între 4 şi 7 iulie, pe malul Mureşului, ”cu participarea celor mai cool artişti din ţară şi din străinătate”, după cum anunţă organizatorii.
”Festivalul se remarcă cu un mix de stiluri muzicale de la pop, hip-hop, rap, trap, techno până la rock, şi multe concerte live, care creează o energie unică între artişti şi spectatori”, se arată în comunicat.
Organizatorii au precizat că trei formate de bilete au fost deja epuizate, inclusiv biletele Super Early, VIBE Christmas BOX şi biletele de 299 de lei, mai fiind disponibile abonamentele.
„În şase ani, Festivalul VIBE şi-a depăşit caracterul de festival studenţesc şi a devenit unul dintre cele mai mari festivaluri din Transilvania, cu sute de mii de participanţi. În perioada următoare, obiectivul nostru este să consolidăm acest statut şi să ducem festivalul la un nou nivel”, a declarat Res Konrad-Gergely, organizatorul principal al festivalului. 

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE