CSM Târgu Mureș, victorie cu Dinamo Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 169 Vizualizări

CSM Târgu Mureș, victorie cu Dinamo

Echipa CSM Târgu Mureș de baschet masculin a obținut o victorie în capitală după un sfert de joc excelent. În meciul cu Dinamo București, scorul final a fost 84-95 (18-17, 21-22, 16-27, 29-29) , iar marcatorii principali ai echipei mureșene au fost Martinic 24 (4×3), Sánta 19 + 8 recuperări, Jeremic 16 (2×3), Borşa 12 (2×3), Person 9, Engi-Rosenfeld 6, Nistor 4, Gajovic 3 + 7 recuperări și Lowrance 2. Totodată, a mai jucat și Paliciuc.

Potrivit CSM, meciul disputat duminică, 4 februarie, s-a început cu o triplă impresionantă marcată de Alin Borșa, stabilind tonul în primele minute. Cu coșurile consistente sub panou ale lui Sánta, băieții au reușit să obțină un avantaj rapid. Cu toate acestea, căpitanul echipei noastre a acumulat rapid două greșeli personale și a fost nevoit să stea pe bancă pentru scurt timp.

Dinamoviștii i-au ajuns din urmă în ultimul minut al primului sfert, dar Martinic a reușit să marcheze trei puncte importante, iar Edwards a adus avantajul pentru prima oară în favoarea noastră. Chiar dacă Dinamo a avut un avans de 8 puncte în sfertul doi, Martinic a reușit să oprească avântul lor cu o altă triplă impresionantă.

La pauza mare, mureșenii au egalat situația pe tabelă, câștigând a doua parte a sfertului cu 17-8. În sfertul trei, echilibrul s-a menținut până în jumătatea actului, dar apărarea noastră a funcționat remarcabil în ultimele cinci minute, limitându-i pe adversari la doar 2 puncte.

„În ultimul act am mărit ecartul la 15 puncte printr-un coş al lui Engi-Rosenfeld şi părea că doar trebuie să gestionăm bine avantajul creat. Dinamoviştii au mai reuşit să revină la -5 printr-un parţial de 8-0, dar Borşa a scufundat o triplă din step-back. Gajovic a marcat primul său coş din acţiune când aveam mai mare nevoie, iar tot Borşa a mai marcat un dunk spectaculos cu fault, ducând avansul la două cifre.

Cireaşa pe tort l-a pus Martinic cu cea de a patra aruncare de trei puncte şi partida s-a terminat cu o victorie foarte importantă pentru băieţii lui Trif George”, se precizează pe pagina CSM Târgu Mureș.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE