Baschet Liga I: Înfrângere la Lăzarea Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

Baschet Liga I: Înfrângere la Lăzarea

Echipa de baschet masculin din cadrul CSM Târgu Mureș a jucat cea de-a 15-a etapă din Liga I împotriva ocupantei locului doi în clasament: CSS VSK Gheorgheni.

Potrivit CSM Târgu Mureș, rezultatul meciului a fost următorul:

CSS VSK Gheorgheni – CSM Târgu Mureş 2:  83-65 (19-9, 21-23, 26-12, 17-21)

Marcatorii echipei mureșene au fost următorii: Patrick Ghiţă 13, Robert Trif 12, Kiss Roland 10, Bot Róbert 5 (1×3), Major Koppány 5 (1×3), Szilveszter Botond 5 (1×3), Szász Ian 5 (1×3), Răducu Blaga 3, David Smeu 2, Filip Togănel 2, Pap Zoltán 2, Cristian Pop 1.

Toți membrii echipei noastre care au călătorit la Lăzarea (locul de disputare a partidei) și-au adus contribuția pe teren, inclusiv marcând puncte esențiale. Cu toate că echipa mureșeană a reușit să câștige două dintre cele patru sferturi ale meciului, antrenorul nostru, Péter Faragó, nu a fost satisfăcut.

„Nu am început meciul cu suficient ritm, iar acest început s-a dovedit a fi suficient pentru a da încredere echipei gazdă pentru restul meciului. Le-am dat o șansă tuturor jucătorilor deplasaţi, dar mi-au lipsit astăzi liderii din teren, nimeni nu şi-a asumat acest rol. O victorie meritată pentru echipa gazdă, e de mirare că s-a ajuns la doar aşa diferenţă. Vom încerca să ne redresăm marți. Din păcate, nu este prima și nu va fi nici ultima dată când echipa aliniază un lot în schimbare. Acest lucru îngreunează pregătirea și planificarea și este imposibil să ne așteptăm la rezultate mari. Profilul nostru actual este de a da o șansă jucătorilor tineri și de a vedea dacă acest lucru este suficient pentru a câștiga. Indiferent de formație, mi-aș dori să ne luăm mai în serios și să renunțăm să fim impresionaţi după 15-16 meciuri. Ne-am antrenat suficient pentru a face acest lucru”, a declarat antrenorul pentru CSM.

Marți, 13 februarie, echipa va disputa un meci acasă, împotriva celor de la ASE Bucureşti.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook/ CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE