FOTO: Accident mortal pe Calea Sighișoarei din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7515 Vizualizări

FOTO: Accident mortal pe Calea Sighișoarei din Târgu Mureș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit miercuri, 14 februarie, la un accident rutier produs între o autoutilitară și un autocamion pe Calea Sighișoarei din municipiul Târgu Mureș. 

”La locul intervenției sunt alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SMURD. Din primele informații, în urma evenimentului persoanele implicate sunt încarcerate. Circulația este blocată pe ambele sensuri, revenim cu detalii”, a informat lt. Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al ISU ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1:

”În urma evenimentului rutier există o victimă de cod roșu, extrasă de către echipajele de descarcerare și predată echipajului medical, pentru a doua victimă se execută manevrele de descarcerare”, a mai informat aceeași sursă.

UPDATE 2:

„Victima de sex masculin, a fost extrasă de către echipajele de intervenție. Din nefericire, aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat la fața locului”, a informat aceeași sursă.

UPDATE 3:

Polițiștii mureșeni au fost sesizați printr-un apel la 112 pentru a interveni miercuri, 14 februarie, în jurul orei 13.30, la un accident de circulație produs pe Calea Sighișoarei din municipiul Târgu Mureș.

”Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, respectiv un bărbat de 35 de ani, din Târgu Mureș, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite prin cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Reghin. Aceasta din urmă, în baza unei posibile manevre de evitare, a pătruns în șanțul de pe marginea părții carosabile. În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani, celălalt conducător auto fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE