Concert de ținută internațională, la Palatul Culturii Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 170 Vizualizări

Concert de ținută internațională, la Palatul Culturii

Everest Dream- Guinnes Concert Piano Show este după, cum îi spune chiar numele, un spectacol de mare anvergură, un spectacol care se pretează la cele mai înalte așteptări din punctul de vedere al prestației artistice și va avea loc duminică, 25 februarie, la Palatul Culturii din Municipiul Târgu Mureș, începând cu ora 18:00.

Concertul va fi susținut într-o atmosferă atipică, combinând piesele interpretate live cu un spectacol coloristic al luminilor dat de luminile speciale, lumina lumânărilor sau de lumina sălii Porolissum.  Concertul este conceput de pianistul orădean Thurzo Zoltan, deținător al două titluri Guiness World Records. „Va fi un spectacol extraordinar pentru care m-am pregătit mult. Îmi place să ies din tiparurile muzicale, deoarece acolo găsești trăiri noi și marcante cu intensități noi pozitive. Eu fiind, în principiu, pianist de muzică clasică, de data aceasta voi depăși barierele stilului meu de a fi și voi face crosserve în mai multe stiluri muzicale , unde pianul va răsuna pe plan clasic, dar și în stiluri moderne, cum ar fi jazz, café concert sau melodii celebre de muzică ușoară”, a transmis consacratul pianist.

Concertul va avea în program lucrări aparținând unor compozitori de anvergură internațională, anume: Anton Pann, George Enescu, Franz Liszt, J.S. Bach, Hans Zimmer, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Frank Sinatra, Henri Mancini și alții…

Prețul unui bilet este de 30 de lei per persoană și poate fi achiziționat de la casieria Palatului Culturii, de luni până vineri sau înaintea concertului.

M.R.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE