Home / Administratie / Contract cu negociere directă pentru stația de deșeuri Cristești

Contract cu negociere directă pentru stația de deșeuri Cristești

Distribuie

Consiliul Local Târgu Mureș s-a întrunit pentru o ședință de îndată, în 21 februarie, de la ora 11:00. Pe ordinea de zi au fost 3 proiecte de hotărâre. Primele două proiecte de HCL se referă la delegarea gestiunii și organizarea licitației pentru prestarea activităților de sortare a deșeurilor reciclabile, compostare a biodeșeurilor și transfer a deșeurilor prin exploatarea Stației de Sortare, Compostare și Transfer Cristești din județul Mureș. Ambele au fost adoptate.  Al treilea punct de pe ordinea de zi privește constatarea încetării mandatului de consilier local al lui Pápai László Zsolt.

Proiectele au fost dezbătute în ședință de îndată, după ce în Consiliul Județean și în alte consilii locale ale localităților afectate au fost adoptate hotărâri similare. Motivul este încetarea contractului cu asocierea S.C. IRIDEX GROUP S.R.L. – S.C. IRIDEX GROUP SALUBRIZARE S.R.L., în 7 martie 2024.

Contract pe maximum 18 luni, până la finalizarea licitației

„Având în vedere faptul că durata contractului urmează să expire la data de 07.03.2024, se impune luarea unor măsuri de către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „ECOLECT Mureş” în vederea atribuirii delegării gestiunii pentru prestarea activităților de sortare a deșeurilor reciclabile, compostare a biodeșeurilor și transfer a deșeurilor prin exploatarea Stației de Sortare, Compostare și Transfer Cristești din județul Mureș.

În acest context, în vederea atribuirii unui nou contract de delegare, conform prevederilor legale în materie, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „ECOLECT Mureş”, a stabilit gestiunea delegată ca modalitate de operare şi administrare a infrastructurii aferente serviciului de salubrizare şi procedura de atribuire a contractului de delegare a acestei gestiuni ca fiind licitaţia deschisă”, se arată în referatul de aprobare, semnat de Florian Moldovan, director Administraţia Domeniului Public, Primăria Târgu Mureș.

„Ținând cont și de termenul scurt rămas până la data la care actualul operator asigură prestarea serviciilor, se impune luarea măsurilor necesare pentru a putea fi organizată o procedură de achiziție prin negociere fără publicarea prealabilă pentru atribuirea unui contract pe o perioadă de maxim 18 luni, respectiv până la finalizarea procedurii de atribuire prin licitaţie deschisă”, se precizează în documentul citat. 

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Containere Smart la Târgu Mureș!

Distribuie Două containere selective Smart au fost amplasate în zona centrală Târgu Mureș, a anunțat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.