UMFST la etapa locală a concursului CFA Institute Research Challenge 2023-2024 Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 98 Vizualizări

UMFST la etapa locală a concursului CFA Institute Research Challenge 2023-2024

Studenții Facultății de Economie și Drept, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, au participat, în data de 24 februarie 2024, la etapa locală a concursului CFA Institute Research Challenge 2023-2024, care s-a desfășurat la București.

 „La această competiție, Facultatea de Economie și Drept a fost reprezentată de studenții Costan Paula-Octavia (FIB3), Truța Roxana Denisa (FIB3), Busuioc Maria (CIG3), Cengher Raul Ionuț (CIG3) și Togănel Paul Adrian (CIG3). Vă felicităm, dragi studenți, pentru determinarea cu care ați participat la această frumoasă competiție și vă urăm mult succes în cariera profesională pe care o veți îmbrățișa. Mulțumirile noastre se adresează în egală măsură echipei de mentori: Stelian Mitu (CFA), Cezar Sigmirean (UMFST) și Roxana Stejerean (UMFST)”, a transmis lector univ. dr. Ovidiu Spătăcean, coordonatorul evenimentului.

Evenimentul, aflat la a XI-a ediție, a reunit cele mai importante facultăți de profil economic din țară într-o competiție studențească la înalte standarde profesionale din domeniul analizei investiționale pe piața de capital, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanți ai UMFST Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE