Raliu de autoturisme istorice, în Cetatea Sighișoara Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1227 Vizualizări

Raliu de autoturisme istorice, în Cetatea Sighișoara

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au aprobat joi, 29 februarie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu 14 voturi ”pentru” și o abținere, desfășurarea evenimentului ”Transylvania Vintage Tour” în data de 24 iunie 2024, de la ora 16.30, până în data de 25 iunie 2024, la ora 10.00.

Evenimentul este organizat de Asociația Română pentru Raliuri de Regularitate, bifează cea de-a treia ediție și se va desfășura în Cetatea Medievală Sighișoara.

”Aflat la cea de-a treia ediție în România, organizatorii evenimentului ”Transylvania Vintage Tour” din dorința de a oferi participanților la eveniment o experiență deosebită și de a promova patrimoniul turistic, arhitectural și istoric din România, au ales orașul nostru într-un tur al Transilvaniei. Având ca punct de start municipiul Oradea, timp de patru zile autovehiculele vor parcurge un traseu de aproximativ 1.000 de kilometri și vor vizita cele mai frumoase și importante orașe din Transilvania: Oradea, Cluj, Sighișoara, Sibiu și Alba Iulia”, a menționat Carmen Morar, șef serviciu în cadrul Primăriei Municipiului Sighișoara.

Totodată, reprezentanta autorităților locale din municipiul Sighișoara a precizat că ”Transylvania Vintage Tour” face parte dintr-o serie de trei evenimente internaționale anuale, ”celelalte desfășurându-se în Italia și Grecia.”

”Autoturismele participante sunt vehicule istorice atestate, deosebite, fără modificări, aspectul și caracteristicile tehnice fiind păstrate. La eveniment vor participa un număr de 25 de participanți din țări precum Austraia, Polonia, Grecia, Italia, Olanda, Belgia și România”, a mai informat Carmen Morar.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE