Investiție de 5,2 milioane de lei pentru reabilitări de drumuri în Băgaciu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

Investiție de 5,2 milioane de lei pentru reabilitări de drumuri în Băgaciu

Conducerea Primăriei Comunei Băgaciu a demarat, în data de 22 martie 2024, o licitație estimată la valoarea de 5.225.514 de lei, fără TVA, pentru obiectivul de investiție ”Reabilitare și modernizare străzi interioare în comuna Băgaciu, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, principalii indicatori fizici generali ai obiectivului de investiție sunt: 2.629 de metri pătrați de terasamente, strat fundație, strat de bază și îmbrăcăminte rutieră, 6.369 de metri de șanțuri/ rigole, 731 de metri de trotuare, șapte podețe și 92 de indicatoare rutiere.

”Prin proiectul de față se dorește reabilitarea și modernizarea străzilor interioare din localitatea Băgaciu și localitatea Deleni”, se menționează în documentul aprobat de către Ioan Aldea, primarul comunei Băgaciu.

Proiectul este finanțat prin intermediul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11 martie 2024, iar durata contractului va fi de patru luni.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE