Târgu Mureș devine capitala dansului sportiv din România: începe Campionatul Național de Dans Sportiv 2024 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3562 Vizualizări

Târgu Mureș devine capitala dansului sportiv din România: începe Campionatul Național de Dans Sportiv 2024

Municipiul Târgu Mureș se pregătește să găzduiască cel mai prestigios eveniment al dansului sportiv din România – Campionatul Național de Dans Sportiv 2024. Între 2 și 3 martie, orașul va fi centrul atenției pentru peste 1.000 de sportivi din întreaga țară, care se vor aduna la Sala Sporturilor pentru a concura în cadrul acestui eveniment de excepție.

”Pe o suprafață de competiție de 24 x 16 metri, Sala Sporturilor va fi martora evoluției spectaculoase a celor mai talentați dansatori sportivi din România. Competiția este structurată pe categorii de vârstă, începând de la 6 ani și ajungând până la categoria Seniori, oferind o platformă pentru toți cei pasionați de dansul sportiv. Campionatul Național de Dans Sportiv este un adevărat festin al artei dansului, împărțit în două părți principale. În prima parte se va desfășura Cupa Mureșului, dedicată atât sportivilor care practică dansul ca hobby, cât și celor care corespund categoriilor de experiență E și D. A doua parte a evenimentului este rezervată calificărilor pentru toți participanții la Campionatul Național, urmând ca în ultima parte să aibă loc finalele celor mai așteptate competiții”, a transmis Biroul de presă al Federației Române de Dans Sportiv.

Potrivit sursei citate, odată cu sportivii, Târgu Mureș va găzdui și o delegație impresionantă de arbitri și oficiali, atât internaționali, cât și români. Președintele Federației Române de Dans Sportiv, Vasile Gliga, membru al prezidiului Federației Mondiale de Dans Sportiv, va fi prezent pentru a marca importanța și prestigiul acestui eveniment.

”Printre concurenții de elită se numără perechile Rareș Cojoc – Andreea Matei și Paul Moldovan – Cristina Tătar, care se vor lupta pentru titlurile de campioni naționali la categoriile Adulți Standard și Adulți Latino, respectiv. Mai mult decât simpli concurenți, acești dansatori reprezintă spiritul și talentul orașului Târgu Mureș. Perechea Cojoc/ Matei ocupă în prezent locul I la categoria Adulți Standard în rankingul mondial și sunt considerați marii favoriți la titlul național. Perechea Moldovan/ Tătar ocupă locul 12 mondial la secțiunea Adulți Latino, în momentul de față, mari favoriți la titlu și ei. Ambele perechi sunt din Târgu Mureș și sunt printre cele mai bune perechi din țară și din lume”, a mai menționat aceeași sursă.

Campionatul Național de Dans Sportiv se va desfășura în zilele de 2 și 3 martie 2024, la Sala Sporturilor din Târgu Mureș, iar biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de la fața locului.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE