Michaela Türk, propunerea PNL pentru conducerea Primăriei Sighișoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 297 Vizualizări

Michaela Türk, propunerea PNL pentru conducerea Primăriei Sighișoara

Consilierul local Michaela Türk și-a anunțat vineri, 15 martie, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Sighișoara din partea Partidului Național Liberal (PNL).

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook: ”M-am născut și am crescut aici, în Sighișoara. Am 14 de ani de experiență de muncă la Fundația Mihai Eminescu Trust și 9 ani în domeniul administrației publice locale, la Primăria Municipiului Sighișoarei. După 4 ani de mandat în Consiliul Local, am acumulat și experiență politică. Sunt mamă și soție și nu mi-a fost ușor să iau această decizie. M-am dedicat trup și suflet în munca organizației non-guvernamentale scriind și implementând proiecte pentru comunități și am muncit pentru păstrarea și revitalizarea patrimoniului românesc. Am finalizat alături de colegii mei peste 100 de proiecte și acțiuni, pentru care am câștigat tot atâtea finanțări nerambursabile. De astăzi, mă pun în slujba voastră, a sighișorenilor. Iubesc acest oraș și sunt convinsă că noi, locuitorii lui, împreună, ne putem schimba în bine viața noastră de zi cu zi. Putem pregăti un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru noi.”

În cadrul aceleiași postări, Michaela Türk a dezvăluit câteva din prioritățile sale care vizează viitorul municipiului Sighișoara.

”Mă gândesc la viitorul Sighișoarei și văd o comunitate unită, foarte mândră de orașul ei. Văd străzi și trotuare mai curate și mult mai îngrijite, indiferent de cartier. Văd copii care se joacă fericiți în siguranță, copii care fac sport și care se bucură de natură. Văd tineri care participă la activități culturale și care își petrec timpul liber cu folos, pentru că au multe oportunități benefice pentru ei. Văd oameni de afaceri îndrăzneți, care se gândesc la problemele sociale ale comunității noastre și care vin cu soluții. Vă văd pe voi, locuitorii orașului, activi și implicați în luarea de decizii pentru Sighișoara, alături de o administrație deschisă și proactivă în rezolvarea provocărilor orașului și ale cetățenilor. Văd o Sighișoara atractivă, în care lucrăm împreună pentru ca patrimoniul cultural să se armonizeze cu dezvoltarea orașului. Am o misiune pe care, alături de voi, sighișorenii mei, vecinii mei, prietenii și colegii mei, o vom duce la capăt. Angajamentul meu este față de voi și față de Sighișoara. Vă invit să vă alăturați acestei misiuni. Vă invit și vă aștept cu încredere să lucrăm împreună pentru Sighișoara pe care ne-o dorim atât de mult: să facem din Sighișoara noastră un oraș vibrant, în care multiculturalitatea este pusă în valoare, un oraș deschis posibilităților. Am încredere în decizia voastră și vă mulțumesc de pe acum tuturor”, a mai transmis Michaela Türk.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE